Zetor Proxima

      Zetor Proxima 70         Zetor Proxima 80          Zetor Proxima 90          Zetor Proxima 100


A márka, amely generációról generációra a hagyományt és folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság és tartósság jegyében.

A könnyű mezőgazdasági munkákban megfelelő partner a Proxima traktorcsalád. Széleskörű alkalmazhatósága egyaránt népszerűvé tette, kiszolgáló traktorként az állattenyésztésben és kisebb gazdaságokban a növénytermesztésben. A megjelenésében is újratervezett Proxima a Major traktorcsalád méltó utódja. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek. Kabin nélküli kivitelben gyümölcsösök és kertészetek kedvelt típusa. Gazdaságos üzemeltetés és könnyű kezelhetőséggel a Proxima traktorcsalád felveszi a versenyt számos ismert márkával.

Motor
A Proxima traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek.
Első hajtott tengely 4(WD)
A Proxima család modelljei új első Carraro 20.16-os    futóművel, új konzollal és súlytartóval készülnek. A fejlesztések eredményeképpen 20%-kal megnőtt az első tengely terhelhetősége.
Első 3 pontos felfüggesztés és TLT (opcionális)
A Proxima traktorok kérésre felszerelhetők Zuidberg rendszerű első hidraulika felfüggesztéssel, valamint első TLT hajtással.

– Első hidraulika felfüggesztés emelőképessége 2300 kg
– Első TLT olajos többtárcsás erőátvitel, elektrohidraulikus vezérléssel
– Első TLT maximális teljesítménye 45 kW

Biztonsági kabin és kabrio kivitel
– 150 l-es üzemanyagtartály (opcionális)
– Új fellépők
– Az akkumulátor elhelyezése a fülke alatt
– Belső tér – új integrált borítások a kezelőkarokra
– T-mat padlóburkolás – zajcsökkentés érdekében

Zetor Proxima

Ide kattintva megtekintheti a PROXIMA típusok részletes típusismertetőit!

Get Adobe Flash player

YouTube előnézeti kép YouTube előnézeti kép