Zetor Proxima Power

 ►Zetor Proxima Power 90     ►Zetor Proxima Power 100     ►Zetor Proxima Power 110
►Zetor Proxima Power 120

Egy kompakt traktorcsalád, amely a középnehéz univerzális traktorok közé sorolható. Megnövelt motorteljesítménnyel, nagyobb tömeggel és komfortosabb kabinnal megállja a helyét a jelen korban.

Az új fejlesztésű váltó széleskörű alkalmazhatóságot és magasabb munkavégzést biztosít. Erősített futóművek nagyobb terhelhetőséget tesznek lehetővé. Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztőszerkezet, és a vonóberendezések széles palettája. A komfortos vezetőfülke kényelmet biztosít a hosszú munkanapok során.

Motor
A Proxima Power traktorok 82, 90, 100 LE-s Zetor motorokkal készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emiszsziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek.
A motorok visco-kapcsolású ventillátorral vannak felszerelve, melyre az üzemanyag fogyasztás csökkentése valamint a zajcsökkentés jellemző.

Erőátvitel
A legkényelmesebb irányváltoztatásról egy olajtárcsás kuplungszerkezet gondoskodik. Elektro-hidraulikus lezérléssel csak egy mozdulat az irányváltás teljes terhelés alatt is.
A megfelelő haladási sebesség kiválasztására egy 24 előre és 24 hátra fokozattal rendelkező sebességváltó áll rendel- kezésre, 3 terhelés alatt kapcsolható fokozattal.

Modern megjelenés
A traktorok új felnyíló motorháztetővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a motor karbantartását és szervizelését. Az új formatervezés az új orrészbe szerelt világítással és a munkalámpák megnövelt számában nyilvánul meg.

– 175 l-es üzemanyagtartály
– opcióként 540/65R34, 520/70R34 és 600/65R34 hátsó gumiabroncsok

Zetor Proxima Proxima Power

Ide kattintva megtekintheti a PROXIMA típusok részletes típusismertetőit!

YouTube előnézeti kép

YouTube előnézeti kép YouTube előnézeti kép