Zetor Proxima Plusz

 ►Zetor Proxima Plusz 90     ►Zetor Proxima Plusz 100   ►Zetor Proxima Plusz 110


 

A Zetor cég folyamatos fejlesztései eredménye a Proxima Plus, amely a hagyományokra épülve számos újítást kölcsönzött a Forterra traktorokból.

Egy kompakt traktorcsalád, amely a könnyű és a középnehéz kategória közé sorolható. Megnövelt motorteljesítménnyel, nagyobb tömeggel és komfortosabb kabinnal megállja a helyét a jelen korban. Az új fejlesztésű váltó széleskörű alkalmazhatóságot és magasabb munkavégzést biztosít. Erősített futóművek nagyobb terhelhetőséget tesznek lehetővé. Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztőszerkezet, és a vonóberendezések széles palettája. A komfortos vezetőfülke kényelmet biztosít a hosszú munkanapok során. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek.

Motor
A Proxima Plus traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek.

A motorok visco-kapcsolású ventillátorokkal vannak felszerelve, melyekre az üzemanyagfogyasztás csökkentése valamint a zajcsökkentés jellemző.

Modern megjelenés
A traktorok új – felnyíló – motorháztetővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a motor karbantartását és szervizelését. Az új formatervezés az új orrészbe szerelt világítással és a munkalámpák megnövelt számában nyilvánul meg.

Biztonsági kabin
Új integrált borítások, kezelőkarok ergonometrikus elhelyezkedése. Opcionális felszereltségek közül választható digitális műszerfal.

– 150 l-es üzemanyagtartály
– Új fellépők

Zetor Proxima

Zetor Proxima Plusz

Ide kattintva megtekintheti a PROXIMA típusok részletes típusismertetőit!

YouTube előnézeti kép

 

 

YouTube előnézeti kép YouTube előnézeti kép