Zetor Forterra

♦Zetor Forterra100  ♦Zetor Forterra110  Zetor Forterra120  ♦Zetor Forterra130 

♦Zetor Forterra140


Forterra HD Típusismertető

Forterra Típusismertető

Ide kattintva megtekintheti a FORTERRA típusok részletes típusismertetőit!

A márka, amely generációról generációra a hagyományt és folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság és tartósság jegyében. A Forterra traktorcsalád kimagasló motorteljesítménnyel biztos partner a nehéz szántóföldi munkák során.

A két legnagyobb típus új fejlesztésű TIER III/B 16 V motorokkal került összeszerelésre. Számos technikai fejlesztés hatására könnyű kezelhetőséget és kényelmet biztosít a vezetőnek.

A külső megjelenés és a belső kialakítás mind a használhatóságot és a gyors karbantartást szolgálja. Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztő szerkezet, és a vonóberendezések széles palettája. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek. Motor A Forterra traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III/B szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek. A motorok visco-kapcsolású ventillátorokkal vannak felszerelve, melyekre az üzemanyag fogyasztás csökkentése valamint a zajcsökkentés jellemző. Biztonsági kabin

Új integrált borítások, kezelőkarok ergonometrikus elhelyezkedése. Opcionális felszereltségek közül választható digitális műszerfal. – 200 l-es üzemanyagtartály – Új fellépők – Az akkumulátor elhelyezése a fülke alatt -A jobb oldali sárvédőnél új integrált borító a kezelőkarokra, tároló rekesz, csatlakozó aljazat, szivargyújtó Első 3 pontos felfüggesztés és TLT (opcionális)

A Forterra traktorok kérésre felszerelhetők Zuidberg rendszerű első hidraulika felfüggesztéssel, valamint első TLT hajtással.

– Első hidraulika felfüggesztés emelőképessége 2500 kg

– Első TLT olajos többtárcsás erőátvitel, elektrohidraulikus vezérléssel

– Első TLT maximális teljesítménye 45 kW

YouTube előnézeti kép

YouTube előnézeti kép YouTube előnézeti kép

 

YouTube előnézeti kép