kioti-new

Forgalmazott KIOTI traktor típusok

A KIOTI kinálatában minden munkához megtalálja a megfelelő kompakt traktort amire csak igénye lehet. Válasszon a CS széria (22Le-25Le), CK10 (25Le-40Le), DK10 széria (45Le-55Le), NX széria (45Le-60Le), RX széria (66Le-73Le), vagy a PX széria (90Le-110Le) gépei közül, és találja meg a legmegfelelőbbet az Ön számára.

GÖRGESSEN LEJJEBB!

A PX széria a sorozat legnagyobb tagja, kényelmes, strapabíró, és minden munkára tökéletesen alkalmas amire csak szüksége lehet. A kinálatban 90-110 lóerőig szerepelnek a traktorok. Rendkívül nagy teljesítmény és erő, nagyon lágy és könnyed irányíthatósággal párosul. Egy tökéletes társ egy jól működő és termelékeny gazdaságban!

A sokoldalú Sub Compact CS sorozat könnyen kezelhető, mégis elég erős ahhoz, hogy megfeleljen az Ön igényeinek a különböző tevékenységek elvégzése során.

Az RX széria traktorai a többi szériához hasonlón jól felszerelt és rendkívül tartós minőséget képviselnek. Ez a széria a klimatizált kabinnal és a legnagyobb emelési kapacitással rendelkezik ebben a kategórában. Az RX széria kiemelkedő kényelmet és elképesztő erőt garantálnak a munkavégzés során.

A CK10 széria traktorai kényelmesek, strapabíróak, és minden kihívásnak és elvárásnak megfelel ami egy kompakt traktorral szemben felmerülhet. A kínálatban 24,5-40 lóerős kivitel szerepel. Rendkívül nagy teljesítmény és erő, nagyon lágy és könnyed irányíthatósággal párosul ebben a kompakt traktorban. Egy tökéletes társ egy jól működő és termelékeny gazdaságban!

A DK10 széria jól felszerelt traktorai kényelmesek, strapabíróak, és minden kihívásnak és elvárásnak megfelel ami egy kompakt traktorral szemben felmerülhet. A kínálatban 45-55 lóerős kivitel szerepel. Rendkívül nagy teljesítmény és erő, nagyon lágy és könnyed irányíthatósággal párosul ebben a kompakt traktorban. Egy tökéletes társ egy jól működő és termelékeny gazdaságban!